sannaliina.com on nyt auki!

Uncategorized

Hei maailma! Avasin tänään sannaliina.com -blogin, jonne tulen kirjoittamaan alkavana vuotena 2014 terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä artikkeleita. Aihepiirit tulevat käsittelemään hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Ruoka on toki hyvin tärkeässä roolissa terveyden ja hyvinvoinnin kanssa, mutta hyvinvointiin liittyy muutakin, kuten suhteet, liikunta, koti ja raha-asiat…

Elämme maailmassa, missä aika ei tunnu riittävän. Tehtävää on liiaksi, informaatiota tulee puhelimista, sähköposteista, lehdistä ja mainoksista. Itseä pitäisi kehittää, että töitä riittäisi, ja yhtäkkiä huomaat että omat elämän tärkeät saavutukset jäivätkin tekemättä. Olen itse kokenut  kaksi kertaa elämäni aikana loppuunpalamisen (toisen jo lukioaikana) ja näin myös koin oman hyvinvoinnin kaiken muun kuin ruoan ja liikunnan kautta. Olen yleensä priorisoinut muut itseni edelle, mutta vuosi sitten siihen tuli muutos. Asuessani Yhdysvalloissa, aloitin opinnot hyvinvointivalmentajaksi New Yorkilaisessa koulussa (Institute for Integrative Nutrition) ja sen myötä haluan nyt jakaa myös muille ajatuksia terveellisestä ja tasapainoisesta elämästä.

Olen suunnitellut blogin niin, että käsittelen joka kuukausi uutta teemaa hyvinvoinnin saralta. Blogi päivittyy kaksi kertaa viikossa, joista toinen on kuukauden teemaan liittyvä artikkeli ja toinen resepti. Reseptit ovat kasvisruokia ja pyrin että monet niistä olisivat myös munattomia, maidottomia ja gluteiinittomia. Tätä en takaa, mutta yritän parhaani!

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi lukemaan blogiani. Ota lisäksi osaa keskusteluun, jolloin blogista ja lukijoiden tarinoista on hyötyä mahdollisimman monelle. Jos jokin askarruttaa, mutta et halua kysyä sitä kaikkien kuullen, voit lähettää  sähköpostia osoitteeseen sannaliina@sannaliina.com. Otan todella mielelläni aiheita myös vastaan!

Seuraa minua Instagramissa, Pinterestissä sekä Facebookissa, mikäli haluat tietää mitä blogin ulkopuolella tapahtuu. Voit myös tilata ilmaisen uutiskirjeen tuosta oikealta. Uutiskirjeisiin koostan viimeisimmät kuulumiset blogistani ja se muistuttaa sinua viikottain piipahtamaan myös blogin puolella.

 

Vuoden vaihdetta odotellen voit vinkata blogistani ystävillesi! Tehdään vuodesta 2014 muutosten vuosi, YHDESSÄ!

Marraskuisin terveisin,

Sannaliina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>